Anonymous napsal:Ja by som tu prijala, ze by ked si dam niekoho do kontaktov, tak si mozem dat moznost, ze nechcem, aby dotycny videl, ze som si ho dala do kontaktova este ze mi nejde importovat zvuky - napr. ked si chcem dat nejaku pesnicku z mojich dokumentov, tak to nejde
Nechápem však, prečo by si si chcela pridať niekoho medzi kontakty, tak aby to nevidel. Najneskôr pri prvom telefonáte to aj tak zistí. Alebo, že by si ho chcela prekvapiť?
Anonymous napsal:A napr. by som este prijala, ze ked mam priatela v kontaktoch, tak by sa tam dalo nieco o nom napisat co by som vlastne videla iba ja - ze napr. xy900 = chalan, 19, ma brata a sestru - oboje mladsie. Chapete, take poznamocky Very Happy
radorl napsal: Ako náhradné riešenie môžeš použiť premenovanie - klikni pravým na niekoho zo zoznamu kontaktov, vyber "Premenuj ..." a za meno môžeš napísať, čo sa Ti zachce a zmestí sa na riadok. Nanešťastie tento text sa nezalamuje, takže viditeľné je len to, čo sa Ti zmestí do okna. Ale na mojej 19"-ke je to viac ako dosť.
Anonymous napsal:Ja by som tu prijala, ze by ked si dam niekoho do kontaktov, tak si mozem dat moznost, ze nechcem, aby dotycny videl, ze som si ho dala do kontaktova este ze mi nejde importovat zvuky - napr. ked si chcem dat nejaku pesnicku z mojich dokumentov, tak to nejde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník