ja by som prijala

pomôžte vylepšiť náš web a fórum

ja by som prijala

Odeslatod Návštěvník v Sob Led 28, 2006 9:20 pm

Ja by som tu prijala, ze by ked si dam niekoho do kontaktov, tak si mozem dat moznost, ze nechcem, aby dotycny videl, ze som si ho dala do kontaktov :) a este ze mi nejde importovat zvuky - napr. ked si chcem dat nejaku pesnicku z mojich dokumentov, tak to nejde :(
Návštěvník

Odeslatod Návštěvník v Ned Led 29, 2006 8:05 am

A ja by som prijala: keby sa dalo vyhľadať viacerých užívateľov skype naraz. napr. že dám LAMPA ako 1. užívateľ a TOPÁNKA ako 2. užívateľ. a to takto: lampa;topánka
Návštěvník

Re: ja by som prijala

Odeslatod radorl v Ned Led 29, 2006 8:25 am

Anonymous napsal:Ja by som tu prijala, ze by ked si dam niekoho do kontaktov, tak si mozem dat moznost, ze nechcem, aby dotycny videl, ze som si ho dala do kontaktov :) a este ze mi nejde importovat zvuky - napr. ked si chcem dat nejaku pesnicku z mojich dokumentov, tak to nejde :(

Čo sa týka importovania: importovať môžeš iba zvuky vo formáte "wav" a špeciálnom formáte "skype". A je tu ešte jedno obmedzenie - súbory väčšie ako 1,5 MB síce naimportuješ, ale Skype ich neprehrá.

Nechápem však, prečo by si si chcela pridať niekoho medzi kontakty, tak aby to nevidel. Najneskôr pri prvom telefonáte to aj tak zistí. Alebo, že by si ho chcela prekvapiť? :)
radorl

Odeslatod Návštěvník v Ned Led 29, 2006 11:43 am

Nechápem však, prečo by si si chcela pridať niekoho medzi kontakty, tak aby to nevidel. Najneskôr pri prvom telefonáte to aj tak zistí. Alebo, že by si ho chcela prekvapiť? :)

napr. aj preto :)
Návštěvník

Odeslatod radorl v Ned Led 29, 2006 12:43 pm

Má to aj druhú stranu mince - nastavenia súkromia tej druhej osoby. Ak Ťa totiž neautentifikuje a má nastavené povolenia hovorov a četu len od autentifikovaných osôb (alebo si Ťa nepridá do zoznamu kontaktov a má nastavené povolenia hovorov a četu len od osôb z tohoto zoznamu), tak sa s ňou aj tak nikdy neskontaktuješ. :?

Ale ak máš dojem, že by to v Skype malo byť, tak to navrhni priamo v Skype Suggestions.
radorl

Odeslatod Jarda v Úte Led 31, 2006 7:05 am

bych přidal (při funkci chat) to, že jde vidět, když kamarád na druhé straně píše zprávu, tak jak to umí msn i icq. Přecijenom ne každý má mikrofon na telefonování a používá i ten chat
Jarda

Odeslatod radorl v Úte Led 31, 2006 8:20 am

radorl

Odeslatod Návštěvník v Úte Led 31, 2006 2:50 pm

A napr. by som este prijala, ze ked mam priatela v kontaktoch, tak by sa tam dalo nieco o nom napisat co by som vlastne videla iba ja - ze napr. xy900 = chalan, 19, ma brata a sestru - oboje mladsie. Chapete, take poznamocky Very Happy
Návštěvník

Odeslatod radorl v Úte Led 31, 2006 3:02 pm

Anonymous napsal:A napr. by som este prijala, ze ked mam priatela v kontaktoch, tak by sa tam dalo nieco o nom napisat co by som vlastne videla iba ja - ze napr. xy900 = chalan, 19, ma brata a sestru - oboje mladsie. Chapete, take poznamocky Very Happy

Ako náhradné riešenie môžeš použiť premenovanie - klikni pravým na niekoho zo zoznamu kontaktov, vyber "Premenuj ..." a za meno môžeš napísať, čo sa Ti zachce a zmestí sa na riadok. Nanešťastie tento text sa nezalamuje, takže viditeľné je len to, čo sa Ti zmestí do okna. Ale na mojej 19"-ke je to viac ako dosť. :)
radorl

Odeslatod Návštěvník v Úte Led 31, 2006 4:09 pm

radorl napsal: Ako náhradné riešenie môžeš použiť premenovanie - klikni pravým na niekoho zo zoznamu kontaktov, vyber "Premenuj ..." a za meno môžeš napísať, čo sa Ti zachce a zmestí sa na riadok. Nanešťastie tento text sa nezalamuje, takže viditeľné je len to, čo sa Ti zmestí do okna. Ale na mojej 19"-ke je to viac ako dosť. :)

Ale keď chatuješ, tak to tam vidno, nie ??? Alebo to sa zobrazi len mne ???
Návštěvník

Odeslatod radorl v Úte Led 31, 2006 6:28 pm

Anonymous napsal:Ale keď chatuješ, tak to tam vidno, nie ??? Alebo to sa zobrazi len mne ???

Tebe sa zobrazujú Tvoje mená, Tvojmu partnerovi zase jeho. On nikdy neuvidí, že si jeho nick "louisXV" premenovala na "Láďa 15". 8)
radorl

Odeslatod radorl v Čtv Úno 02, 2006 11:36 am

Anonymous napsal:Ja by som tu prijala, ze by ked si dam niekoho do kontaktov, tak si mozem dat moznost, ze nechcem, aby dotycny videl, ze som si ho dala do kontaktov :) a este ze mi nejde importovat zvuky - napr. ked si chcem dat nejaku pesnicku z mojich dokumentov, tak to nejde :(

Ešte jedno upresnenie týkajúce sa vlastných zvukov: hoci jeden článok v Skype FAQ tvrdí, že Skype zatiaľ podporuje iba mono wav, nie je to pravda. Vyskúšal som, že minimálne v najnovšej verzii 2.0.0.79 sú podporované aj STEREO wav (dokonca v CD kvalite).
radorl

Zpět na Zmeny a vylepšenia